Kontaktinformation

Jeg kan kontaktes uforpligtende på:

+45 51279103

pmt@caerus.dk

DET MED SMÅT

Jeg ville vel være en dårlig jurist, hvis jeg ikke havde en disclaimer på mit website. Jeg vil også gerne fortælle lidt om hvilke vilkår, jeg rådgiver under. Det bliver sikkert ikke læst alligevel, medmindre en jurist forvilder sig herind. Men here goes.

Jeg er uddannet advokat, og jeg har arbejdet i mange år som advokat. Men jeg har valgt ikke længere at kalde mig advokat (min bestalling er frivilligt deponeret), da jeg mener, at jeg kan rådgive bedre, mere smidigt og billigere, hvis der ikke skal tages hensyn til den spændetrøje.

Jeg indsamler så lidt persondata, som overhovedet muligt. Jeg har slet ikke lyst til at være ansvarlig for dine data, udover hvad der måtte være strengt nødvendigt for at rådgive dig. Dine data har det bedst hos dig.

Det hænger også sammen med, at du kan regne med fuldstændig fortrolighed fra min side af. Hvad du måtte dele med mig, forbliver mellem os.

Mit ansvar som følge af juridisk rådgivning er begrænset til det aftalte honorar. Jeg ønsker ikke at aflevere mit hus og førstefødte, hvis jeg begår en fejl. Men jeg står gerne ved eventuelle fejl og afskriver mit honorar, hvis det skulle blive aktuelt.

Jeg har ingen faste regler for mit honorar. Det finder vi ud af sammen. Jeg har selvfølgelig noget sædvanligt, som jeg tager udgangspunkt i, for ikke at opfinde den dybe tallerken hver gang. Men ultimativt afhænger honoraret af en række ting, herunder anslået forbrugt tid, kravet til specialisering, hvor spændende jeg synes, at det er osv. Ultimativt er det noget, som vi aftaler i fællesskab. Mit løfte til dig er, at du ikke bliver overrasket over en faktura fra mig. Hvis den kommer som en overraskelse, skal du ikke betale den.

Min blog er ikke juridisk rådgivning. På min blog tænker jeg højt og eksperimenterer. Jeg håber, at du finder det underholdende, brugbart eller begge dele, men du skal ikke betragte det som juridisk rådgivning. Du er altid velkommen til at tage fat i mig for en konkret drøftelse af din case eller bare for at brainstorme.

Navnet Caerus er valgt, fordi jeg skulle kalde det et eller andet. Jeg er ikke, har aldrig været, og har ingen familiær relation til, nogen former for græske guder. Tror jeg.